Mislili ste da je loše imati višak kilograma? Možda, ako trčite maraton, skačete skok s motkom ili hodate preko užeta u cirkusu. Nema potrebe da se zamarate s glupim dijetama jer višak kilograma vam donosi i pregršt super prednosti.

1. Ne morate trošiti lovu i vrijeme na teretanu

Svake godine kad vaši frendovi donose novogodišnje odluke, i troše pare za mjesečnu članarinu u teretani, vi ste potpuno bezbrižni. Tu lovu možete staviti u svoju kasicu prasicu za putovanja, ili ga jednostavno potrošiti na pive.

2. Uvijek ste naprijed

Nemate problema sa stiskanjem na zadnjem sjedalu auta. Zna se tko sjedi naprijed, najdeblji, tako je vožnja ugodna vama, a i ostaloj ekipi u autu.

3. Jedete kada i što želite

Problemi s odabirom restorana ne stanuju na vašoj adresi, idete tamo gdje vi želite, jedete koliko vi želite, i kada vi to želite. Pizza za desert, Cheeseburger za međuobrok? Vi ste sam svoj šef.

4. Možete nositi smiješne majice

5. Besplatno grijanje zimi

Tijelo je najbolji izvor topline, samim time ušparat ćete na računima za struju i plin. Dok se ostatak ekipe smrzava, vi ste sam svoj radijator.

6. Sami ste sebi bodyguard

Veliki dečki izgledaju zastrašujuće i opasno, nitko nema muda da vam se suprotstavi, eventualno Žak ako vas vidi s hamburgerom.

7. Žene vas vole

Što god vam ostatak neukog svijeta rekao, ako imate dobar stav i višak samopouzdanja, žene vole bucmaste dečke više nego žgoljave manekenčiće.

8. Jeftina odjeća

Primijetili ste da je odjeća većih veličina često na sniženju?

9. Uvijek dobijete zadnji komad

Na zabavama uvijek će vama ostaviti zadnji komad hrane, a što je slađe od zadnje šnicle s roštilja.