Izmjena nježnosti je kao predavanje u autoškoli. Dosadno, besmisleno, i na žalost propisano zakonom vaše djevojke. Ali nemojte se bojati, evo nekoliko trikova da to izbjegnete.

1. Napravite nešto za jelo

Jedina stvar koju cure vole više od maženja u krevetu je dobar zalogaj. Najbolja taktika da pobjegnemo od izmjene nježnosti nakon seksa je kroz kuhinju. Napravite tople sendviče, ili izvadite sladoled iz frižidera za oboje, i voila, sad se slobodno krećete po stanu.

2. Radite sklekove

Vašoj curi će lakše biti prihvatiti da nema vaše ruke oko sebe, ako će ih gledati kako postaju jače. Držite bučice i girje blizu kreveta, te ih iskoristite za vježbanje kako bi izbjegli osjećaj krivnje.

798

3. Sabotirajte klima uređaj

Ljeto je pravo vrijeme za izbjegavati mažanje u krevetu, jer ste oboje ljepljivi i znojni. Podesite klima uređaj da ne hladi najbolje. Kad su vam se jaja zalijepila za nogu imate važeći razlog da budete na svojoj strani kreveta, i u toj situaciji ona će imati razumijevanja.

4. Prdnite

… I zatim se odmah ispričajte, po mogućnosti uz izliku tipa “ velika napetost, sad mi je puno lakše “, tako da umjesto da se naljuti i poludi, kaže “ u redu je “, te se s gađenjem otkotrlja na svoju stranu postelje.

o-COUPLE-BED-SLEEPING-facebook

5.Pravite se bolesni

Recite da vas peče žgaravica, boli vas trbuh, i osjećate mučninu. Sklupčajte se u položaj fetusa i uživajte u trenucima mira. Ne zaboravite iskoristiti bonus koji donosi ova taktika, pošaljite ju po sendvič i čaj.

6.Spavajte

Pravite se da vam je toliko divno u trenucima nježnosti, da polako tonete u san, zaklopite oči i drijemajte. Uskoro će i ona zadrijemati, u zabludi da vam se pridružuje u carstvu snova. Lagano isplanirajte svoj put u slobodu, i nakon par minuta dignite se po čašu vode, a zatim nastavite s aktivnostima po vlastitom izboru.